Seksi avantura pošla naopako: Deko, viljuška ne služi za to

Izvor: Blic, 20.Avg.2013, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi avantura pošla naopako: Deko, viljuška ne služi za to

Jedan 70-ogodišnji deka će dugo pamtiti svoju seksi avanturu, nakon što je ona pošla neverovatno naopako. Naime on se pojavio u bolnici sa metalnom viljuškom od 10 centimetara koja je bila u njegovom penisu.

Deka je priznao da je pokušao da se samozadovolji na neobičan način, ali da mu nije uspelo, te je prošlo čak 10 sati dok nije skupio hrabrosti da ode u bolnicu.

Međutim doktori su uz dosta muke uspeli da izvade viljušku kraćom procedurom i poslali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ga kući bez ozbiljnijih posledica.

Doktori koji su radili na ovom slučaju su kazali da ovo nije prvi put da im pacijenti dolaze sa ovakvim problemima, te da su zabeleženi slučaji vađenja olovaka, četkica za zube, igala, ključeva i raznih voća i povrća iz intimnih delova pacijenata.

Prema rečima lekara u bolnici u Kamberi, u koju se nesretni deda prijavio, ovakave nezgode se češće događaju muškarcima, čak 1,7 puta više nego ženama,

Pacijenti koji se jave obično dođu pijani ili pod dejstvom alkohola, a lekari upozoravaju da veći problem nastaje kada samai pokušaju da problem reše tako rizikujući infekciju, što je često mnogo opasnije od same povrede.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.