Seksi Koko - Jugoslovenka?!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2010, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi Koko - Jugoslovenka?!

Starleta Nikol Ostin (30), poznatija kao Koko, rodila se u Kaliforniji, ali je nedavno američkim medijima otkrila da nije čista Amerikanka već da ima jugoslovenske korene.

Navodno, njeni baka i deda su emigrirali u Ameriku, ali nije otkrila iz koje države su tačno došli. Supruga repera Ajs Tija (52) u poslednje vreme sve češće na Tviteru objavljuje golišave fotografije na kojima su joj u prvom planu raskošne obline.

Karijeru je započela kao 18-ogodišnjakinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << snimajući editorijale za donje rublje i kupaće kostime, a posle je upoznala Hjua Hefnera (83) i pozirala za "Plejboj".

Za repera se udala početkom 2005. godine, a često se pojavljuje kao plesačica u njegovim spotovima i na koncertima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.