Seksi Eva sa naslovne seva

Izvor: Kurir, 01.Dec.2012, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi Eva sa naslovne seva

Longorija u trideset sedmoj godini pozirala za decembarski broj meksičkog izdanja GQ

Tako seksi.

Eva Longorija se skinula za decembarsko izdanje meksičkog izdanja časopisa GQ. Zvezda serije „Očajne domaćice“ pozirala je u seksi belom vešu. Obučena samo u gaćice i brushalter sigurno je da će probuditi maštu mnogih muškaraca. Ne samo u Meksiku već i u drugim krajevima sveta pošto su njene fotografije samo dan pošto su objavljene preplavile >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << internet. Eva Longorija je pokazala kako i u trideset sedmoj godini može da se izgleda besprekorno i seksi.

Ona je već pokazala svoje savršeno izvajano telo za meksički GQ. Pozirala je u junu 2009. godine, ali tada je nosila crni korset sa halterima i gaćice. Malo dalje je otišla pre nekoliko meseci kada se skinula za knjigu „Asleep at the Chateau“ fotografa Jorka Vajsmana. Na toj fotografiji vidi se samo njena gola guza, dok je ostatak tela prekrila belim čaršavom.

Bivša supruga francuskog košarkaša Tonija Parkera karijeru je preusmerila na film. Otkako je završila sa snimanjem hit-serije koja ju je proslavila, bavi se filmom i već je u januaru 2013. godine očekuje premijera ostvarenja „The Baytown Outlaws“, u kome igra sa bivšim mužem Anđeline Džoli Bilijem Bobom Torntonom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.