Seks van bračne postelje šteti zdravlju

Izvor: Blic, 13.Nov.2010, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks van bračne postelje šteti zdravlju

Naučnici iz Torina su dokazali da prevara šteti zdravlju. Ima negativan uticaj i na zdravlje onoga koji vara i na partnera koji je prevaren.

Ako je verovati rečima psihologa, jedan od četiri muškarca je barem jednom prevario partnerku, dok kod nežnijeg pola vara svaka peta žena.

Italijanski stručnjaci sa univerziteta u Torinu su putem različitih istraživanja došli do zaključka da muškarci koji održavaju aferu imaju visok rizik obolevanja od migrene i aneurizma. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Naime, neverni partner je pod velikim stresom koji s vremenom utiče i na zdravstveno stanje.

Ali, to nije sve. Prevara ima negativan odraz i na zdravlje prevarenog partnera. Spoznaja o prevari vodi u depresiju.

I zato stručnjaci poručuju, ako ne možete da rešite probleme u krevetu, bolje je da okončate vezu nego da započnete aferu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.