Izvor: Blic, 26.Jul.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks, smeh i grad

Seks, smeh i grad

Nove epizode iz poslednjeg serijala 'Seksa i grada', koje su ovih dana premijerno počele da se prikazuju na američkim TV-programima, pokazuju slavne zvezde lagane američke sapunice u sasvim novom svetlu, jer prvi put golotinja dolazi u prvi plan. Tačnije, sve glumice, osim glavne junakinje Sare Džesike Parker otkrile su svoje grudi. U samo prvoj epizodi tri para grudi su došle u prvi plan: prva se razgolitila Šarlota, koja se udvarala mornaru, zatim je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Samanta na žurci pokazala šta ima ispod haljine i na kraju Miranda koja je samo dojila svog sina.

Sara Džesika je jedina koja sasvim sigurno neće da pokaže grudi u celoj seriji. Tačnije, u njenom ugovoru ne stoji da mora da se skida.

'Bio je pravi izazov da trudna snimam nove epizode, da hodam po Njujorku u cipelama s najvišim potpeticama i sa uvučenim stomakom. Ne mogu da dočekam rođenje moje bebe, koja će svet da ugleda u oktobru, i da se vratim u odeću normalne veličine', izjavila je Parker. Veruje se da će snimanje 'Seksa i grada' da se završi s šestim serijalom epizoda.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.