Seks pod oblacima

Izvor: Politika, 23.Feb.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks pod oblacima

Oko 60 odsto Australijanaca ima primedbe na zabavu koja se putnicima aviona nudi za vreme dugotrajnih letova. Više im se dosadilo gledanje filmova, pa bi umesto toga radije vreme leta popunili strasnim zagrljajima. Ipak, mnogo manje je onih koji bi se usudili da to zaista i učine. Većina muškaraca samo mašta o seksu na deset hiljada metara nadmorske visine.

Čak 60 odsto Australijanaca volelo bi da ima seksualni odnos za vreme putovanja avionom, a neki od ispitanih već su imali takvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << iskustvo, pokazalo je istraživanje koje je sproveo jedan internetski sajt.

Od 1.100 osoba koji su odgovorile na pitanja postavljena na internetskoj stranici totaltravel.com, više od polovine ih je odgovorilo da bi volelo da se učlani u klub zatvorenog tipa „Mile-high club” koji okuplja putnike sa iskustvom seksualnog odnosa za vreme leta.

Među njima je i jedan poznati britanski glumac, čije je ljubavne veštine na ovoj visini isprobala jedna stjuardesa. Domaćica aviona australijskog prevoznika Qantas prenela je pikantnu priču britanskim novinama i posle toga dobila otkaz.

Tačno 42 odsto muškaraca odgovorilo je da nema baš neku želju da vodi ljubav na velikoj visini u skučenom prostoru toaleta, no dvanaest odsto priznalo je da je takvo iskustvo već imalo.

„Reklo bi se da putnici traže bolju razonodu za vreme dugotrajnih letova, a filmovi koje im prikazujemo očigledno više nisu ono što zadovoljava njihovu želju za uživanjem na putovanju”,prokomentarisao je marketinški stručnjak totaltravela Pol Fišer.

S.M.

[objavljeno: 24.02.2008.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.