Seks na otvorenom usred zime:  Može, ali...

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Feb.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks na otvorenom usred zime: Može, ali...

Seks na otvorenom prostoru zvuči primamljivo kada zamislite "akciju" na plaži, tokom leta. Evo nekoliko saveta šta da preduzmete kako biste uživali sa partnerom napolju i tokom zime.

Niske spoljne temperature mogu da zakomplikuju mnoge stvari. "Teže je postići erekciju kada je napolju hladno, a vazduh isušuje i prirodne lubrikante", kaže seks terapeut Vanesa Marin.

Da biste to izbegli, Marin savetuje da budete praktični - nosite suknju sa hulahopkama ili dokolenicama, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kako bi partner imao lakši pristup vašoj intimnoj zoni.  Muškarci ne moraju mnogo da brinu, jer mogu samo da otkopčaju rajsferšlus, umesto da se potpuno skinu.

Ako minus napolju baš reže, najbolje je da se zagrejete pre nego što krenete u "akciju" napolju, a onda je obavite na brzaka.

Eksperti za seks saglasni su sa tim da najpre treba da mislite na bezbednost i zdravlje, i zato naglašavaju da seks ne traje dugo, odnosno da bez odeće budete što kraće, kao i da obratite na eventualne znake  promrzlina. U svakom slučaju, ako vidite da ne možete da izdržite hladnoću, "akciju" uvek možete nastaviti u toplom krevetu.

Međutim, postoji još jedna stvar sa kojom su saglasni "seksperti", a to je da vredi pokušati: "Hladnoća će, na primer, učiniti bradavice posebno osetljivim, a i koža će uopšte biti osetljivija na dodir, što doprinosi seksualnom užitku", kaže dr Kirk.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.