Seks može da vas ubije, a evo i kako!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Nov.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks može da vas ubije, a evo i kako!

Svakako je zanimljivo imati seks i na drugim mestima u stanu osim u krevetu, ali, očigledno, morate da pripazite da se ne povredite. A, pored toga, i nameštaj često nastrada

Sve što želimo u naletu strasti jeste da sprovedemo svoju fantaziju u delo. Teško da ćemo tad  voditi računa o nameštaju ili da ćemo paziti da se ne ogrebemo ili uganemo nogu. Zato, vežbajte, budite u formi i tako barem smanjite rizik od povrede.

Sigurno ste čuli za izreku “ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << boli”, ali ona je u mnogim slučajevima doslovno tačna jer ponekad strastven seks dovodi do povreda.

Onlajn portal za upoznavanje, “Meetville.com”, sproveo je istraživanje o tome na koji se sve način parovi slučajno povređuju tokom seksa i koji komadi nameštaja najčešće stradaju tokom vatrene akcije.

Foto-ilustracija: Profimedia

Sasvim očekivano, krevet je komad nameštaja koji najčešće strada, a zanimljivo je da je oko pet odsto ispitanika uzelo dan bolovanja nakon što su se povredili tokom seksa.

Ostala opasna mesta za seks su stepenište, automobil, tuš kabina, spavaća soba, stolica, kuhinjski ormarić, bašta i WC šolja.

(Telegraf.rs / TPortal)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.