Seks-i-grad-dobija-treci-nastavak

Izvor: medio.rs, 05.Okt.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks-i-grad-dobija-treci-nastavak

Kultna serija “Seks i grad” bi mogla nakon dva nastavka filma dobiti i treći nastavak!

Ideja o trećem delu filma već uveliko kruži među tabloidima, a to bi sigurno obradovalo fanove širom sveta. Glumica Dženifer Hadson, koja je u prvom delu filma imala ulogu asistentkinje Keri Bredšo, otkrila je u jednoj emisiji da bi film mogao da se dogodi.

“Mislim da bi se nastavak filma mogao dogoditi. Kontaktirali su me povodom nastavka, a čim se toliko priča o tome, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << moglo bi da se dogodi.” rekla je Dženifer.

Početkom godine je i reditelj Majkl Patrik KIng izjavio da je ostala još jedna neispričana priča, a glavna glumica Sara Džesika Parker je nakon toga priznala da postoji još poglavlje koje treba snimiti.

“Seks i grad” ima šest sezone i dva filma.

izvor: tracara

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.