Šekler: Ne znam

Izvor: B92, 18.Apr.2021, 09:41

Šekler: Ne znam

Virusolog i mikrobiolog dr Milanko Šekler izjavio je da pojedina deca mogu da razviju težu kliničku sliku, ali da su to "izuzeci koji potvrđuju pravilo".

"Pojedinci da. Ne smemo da zaboravimo da postoje i genetske predispozicije. Uvek postoji neko ko je osetljiviji i neko ko je manje osetljiv", izjavio je Šekler.

Ne poseduje informaciju o pojavi brazilskog soja u Srbiji.

"Ne znam, to ne mogu da znam. Trenutno nema pozitivnih uzoraka na brazilski soj. Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo jurili i britanski soj, pa nas više ne zanima", jasan je Šekler.

On je dodao da se virus pokušava da se menja kako bi nas zarazio, kao i da će on biti sve slabiji.

Govorio je i o vakcinaciji.

"Sve vakcine su efikasne manje ili više. Pričam činjenice, nisam ni protiv ni za. Treću dozu sam pominjao i povezivao isključivo sa kineskom vakcinom. Njihova vakcina najsporije ´diže´ antitela", izjavio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OGLASIO SE DR ŠEKLER O ŠIRENJU KORONE MEĐU DECOM: Objasnio zašto pojedini mališani imaju tešku kliničku sliku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021

Sve vakcine su efikasne manje ili više. Pričam činjenice, nisam ni protiv ni za. Treću dozu sam pominjao i povezivao isključivo sa kineskom vakcinom. Njihova vakcina najsporije "diže" antitela, izjavio je dr Šekler...Virusolog i mikrobiolog dr Milanko Šekler izjavio je da pojedina deca mogu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.