Šekler: Ja bih bio oprezniji

Izvor: B92, 09.Apr.2021, 09:57

Šekler: Ja bih bio oprezniji

Beograd -- Nakon što je posle sednice Kriznog štaba rečeno da se ide na ublažavanje mera, virusolog i mikrobiolog Milanko Šekler izjavio da bi on bio možda još oprezniji.

"Razumem celu situaciju, ali fluktuacija je par stotina (novozaraženih dnevno) gore-dole", rekao je Šekler za Radio-televiziju Srbije, navodeći da je poslednjih mesec dana broj novozaraženih dnevno između 4.000 i 5.000.

On je naglasio i da sad ide vikend, kada je tradicionalno manji broj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uzoraka i da je pitanje koliko je sigurno da je to taj broj novozaraženih.

"Videćemo kakvi su trendovi", rekao je Šekler.

Podsetimo, na današnjoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da se od ponedeljka otvore tržni centri, a da se đaci vrate u školske klupe 19.4, ukoliko se nastavi trend opadanja broja novozaraženih do ponedeljka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šekler: Bio bih oprezniji kod ublažavanja mera

Izvor: N1 televizija, 09.Apr.2021

Virusolog i mikrobiolog Veterinarskog instituta u Kraljevu Milanko Šekler izjavio je povodom najave Kriznog štaba o ublažavanju mera, da bi on bio možda još oprezniji.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.