Šeik donirao blindirane džipove

Izvor: RTS, 23.Jan.2013, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeik donirao blindirane džipove

Ministarstvo odbrane Srbije dobilo donaciju u vidu tri blindirana džipa, od šeika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhameda bin Zajeda.

Šeik Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamed bin Zajed donirao je srpskom ministarstvu odbrane tri blindirana džipa marke "mercedes", saopšteno je iz tog ministarstva.

Kako se navodi na sajtu Ministarstva odbrane šeik Muhamed bin Zajed je donirao tri blindirana vozila "mercedes GL 500", a objavljene su i fotografije doniranih džipova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Donirani automobili će biti dati na raspolaganje državnim organima za prevoz stranih delegacija koje borave u Republici Srbiji, a kojima je potreban visok nivo zaštite, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šeik donirao Srbiji blindirane džipove

Izvor: RTS, 23.Jan.2013

Ministarstvo odbrane Srbije dobilo tri blindirana džipa kao donaciju od šeika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhameda bin Zajeda...Šeik Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamed bin Zajed donirao je srpskom Ministarstvu odbrane tri blindirana džipa marke "mercedes", saopšteno je iz tog ministarstva...Kako...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.