Šeherezada stiže	u Beograd

Izvor: Blic, 03.Dec.2010, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeherezada stiže u Beograd

Poslednja epizoda turske sapunice “1001 noć” biće emitovana u petak, 10. decembra, na „Prvoj“ , a kako nezvanično saznajemo, ova televizija je odlučila da obraduje svoje gledaoce i fanove lepe Šeherezade, pa glavna glumica Berguzar Korel krajem sledeće nedelje dolazi u Beograd.

Serija "1001 noć” posle sedam meseci emitovanja uskoro dobija svoj epilog. Oni nestrpljivi, koji je gledaju unapred, na popularnom "Jutjubu” kažu da je kraj potpuno nepredvidiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i neverovatan. Kako su fanovi u Srbiji potpuno fascinirani glavnom junakinjom, a bili su pomalo tužni što je Berguzar nedavno posetila Zagreb, a Beograd zaobišla, „Prva" je odlučila da se oduži svojim vernim gledaocima.

Prema nezvaničnim informacijama, Berguzar Korel posetiće srpsku prestonicu kako bi se družila sa fanovima i zajedno s njima, još jednom odgledala završetak serije koja joj je donela veliku slavu.

Berguzar Korel je imala nekoliko značajnih uloga pre Šeherezade, ali nijedna joj nije donela ovoliku popularnost. U vreme početka snimanja serije, bila je verena za dugogodišnjeg dečka, a njen kolega i partner iz serije Halit Ergenc bio je u srećnom braku. Međutim, tokom snimanja brojnih romantičnih scena, kada je glumački par glumio veliku ljubav i bliskost, proradile su emocije, pa se javila hemija koja je učinila svoje. Halit je ostavio ženu, a Berguzar verenika. Iako su pljuštale osude sa svih strana, par se izborio za svoju sreću, pa su se i venčali u avgustu prošle godine. Ceremonija je upriličena u jednom prestižnom istanbulskom hotelu, a slavlju je prisustvovao i veliki broj kolega iz serije s kojima se sada već bračni par sprijateljio.

Halit i Berguzar imaju i jedanaest meseci starog sina Alija, koji im je sve na svetu, i trude se da svi slobodan trenutak provedu s njim.

O popularnosti glumačkog para na našim prostorima dovoljno govori činjenica da su za jedan dan snimanja reklame za trgovački lanac "Idea”, dobili 300.000 evra, a u reklami se pojavljuju tek deset sekundi. U hrvatskoj prestonici dočekani su mnogo glamuroznije i srdačnije nego neke holivudske zvezde koje su ranije posećivale Zagreb, pa su čak i odseli u predsedničkom apartmanu najluksuznijeg zagrebačkog hotela.

Berguzar je bila oduševljena Zagrebom, dopala joj se hrana, toplina ljudi koji su je dočekali, ali i šljivovica. Tako su poneli flašu ovog pića u Istanbul, kako bi sa prijateljima uživali dok prepričavaju utiske iz Zagreba. Berguzar i Halit nisu krili iznenađenje, ali i oduševljenje na reakcije fanova jer, kako tvrde, nisu mogli ni da pretpostave da su toliko popularni na ovim prostorima.

Zbog brojnih obaveza oko snimanja novih serija, planirali su da Beograd posete u maju sledeće godine kako bi se družili sa fanovima. Međutim, iznenađenja nikad dosta, tako da lepa Berguzar dolazi u našu prestonicu, već za nekoliko dana, a da li će je na putu pratiti, kako se priča, izuzetno ljubomorni suprug Halit, ostaje da sačekamo i uverimo se. Otkrivamo sadržaj poslednjih epizoda

Kada Šeherezada shvati da su svi saznali za tajnu "crne noći”, za šta je zaslužna zla Eda, ona odlazi da živi na potpuno drugi kraj Istanbula, gde radi za jednu novu firmu kao arhitekta.

Njen novi šef je fasciniran njenom lepotom i ličnošću, pa joj otvoreno pokazuje naklonost. Ona ne želi da kontaktira s bilo kim iz svoje prošlosti, tako da se ne čuje ni sa nekada dobrom prijateljicom Benu, koja krišom posećuje malog Kana u školi. Tako jednog dana, uspeva da nagovori Onura da poseti sina jer je svesna koliko dete pati. Mali Kan nikada nije mogao da prihvati novog izabranika svoje majke, za koga ona, nakon mnogo premišljanja odlučuje da se uda. Pripreme za venčanje su u toku, Šeherezada se smeje, ali u njenim očima nazire se duboka tuga. Ona pati, nije srećna. Zlobna Eda u 88. epizodi više ne može da izdrži pritisak svojih mnogobrojnih loših dela, te izvršava samoubistvo. Na dan Šeherezadinog venčanja, Onur, Kan i Liliput dolaze po nju, i ona shvata da je njena sreća samo sa Onurom, te odlazi s njima...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šeherezada i Onur sledeće nedelje u Beogradu

Izvor: Mondo, 03.Dec.2010

Glavni glumci serije "1001 noć" Berguzar Korel i Halit Ergenc biće ekskluzivni gosti Prve srpske televizije sledeće nedelje.

Nastavak na Mondo...

Šeherezada i Onur stižu u Srbiju!

Izvor: Tracara.com, 04.Dec.2010, 13:53

Najpopularnija serija u Srbiji u poslednjih par godina, 1001 noć, bliži se kraju. U petak, 10. decembra, biće emitovana poslednja epizoda serije, a čelnici Prve televizije saopštili su da će svoje gledaoce obradovati dolaskom glavnih glumaca Berguzar Korel i Halita Ergenca u Beograd! Nakon sedam...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.