Izvor: RTS, 11.Mar.2022, 13:57

Šefica nemačke diplomatije Analena Berbok stigla u Beograd

Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok stigla je u Beograd, gde će se sastati sa državnim vrhom Srbije.
Analenu Berbok je oko 12.30 na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković.

Šefica nemačke diplomatije sastaće se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu.
Posle sastanka, predviđene su izjave za medije.
Berbokova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će, zatim, razgovarati i sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, a zatim sa ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem.
Nemačka ministarka spoljnih poslova juče je boravila u Sarajevu, a zatim i u Prištini, odakle je doputovala u Beograd. Iz Srbije odlazi u Moldaviju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SASTANAK SA VUČIĆEM Nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok posle Sarajeva i Prištine stigla u Beograd

Izvor: Blic, 11.Mar.2022

Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok stigla je danas u Beograd, gde se sastaje sa državnim vrhom Srbije.

Nastavak na Blic...

ŠEFICA NEMAČKE DIPLOMATIJE SA VUČIĆEM: Zapadni Balkan ostaje ključni prioritet Berlina

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2022

Ministarka inostranih poslova Nemačke Analena Berbok poručila je danas da će Nemačka biti prisutnija u budućnosti na Zapadnom Balkanu i najavila da će se zvaničan Berlin, nakon izbora u Srbiji, zalagati da se postigne sveobuhvatni sporazum u dijalogu Beograda i Prištine...Berbok je, nakon razgovora...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.