Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Dec.2017, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šefica dopisništva RTS-a nova načelnica Nišavskog okruga

Šefica dopisništva Radio televizije Srbije (RTS) u Nišu Dragana Sotirovski biće načelnica Nišavskog upravnog okruga, potvrdio je danas dosadašnji načelnik tog okruga Aleksandar Cvetković.

On je novinarima rekao da posle devet godina provedenih u Nišavskom okrugu prelazi u Ministarstvo spoljnih poslova.

Cvetković je rekao da će najpre raditi kao savetnik ministra spoljnih poslova, ali da postoji mogućnost da profesionalnu karijeru nastavi u nekom od diplomatskih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << predstavništva.

Dragana Sotirovski novinarstvom se bavi od 1992. godine, kada je počela da radi na Trećem kanalu RTS-a. Od 2011. godine je šef dopisništva javnog servisa u Nišu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novinarka RTS imenovana za načelnicu Nišavskog okruga

Izvor: B92, 27.Dec.2017

Niš, Beograd -- Šefica dopisništva RTS u Nišu Dragana Sotirovski biće načelnica Nišavskog upravnog okruga, kaže dosadašnji načelnik tog okruga Aleksandar Cvetković...On je novinarima rekao da posle devet godina provedenih u Nišavskom okrugu prelazi u Ministarstvo spoljnih poslova, navodi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.