Šef kanadske diplomatije u Beogradu

Izvor: Blic, 01.Sep.2014, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef kanadske diplomatije u Beogradu

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić sastaće se sa ministrom spoljnih poslova Kanade Džonom Berdom koji boravi u višednevnoj poseti Srbiji.

Kako je najavila Vladina Kancelarija za saradnju sa medijima, Vučić će sa Berdom razgovarati u 11.30 sati u zgradi Vlade Srbije u Nemanjinoj 11.

Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je ranije da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se Dačić i Berd sastati u 9.00 sati u Palati Srbije, posle čega su predviđene izjave za medije.

Kanadski ministar, koji u Beogradu boravi od 29. avgusta, došao je na poziv ministra Dačića. Ovo je prva poseta kanadskog ministra spoljnih poslova Srbiji od 2001.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kanadski šef diplomatije u Beogradu: Hitno riješiti krizu u Ukrajini

Izvor: Cafe.ba, 01.Sep.2014

Ministri spoljnih poslova Srbije i Kanade, Ivica Dačić i John Baird, složili su se da bilateralne odnose dve zemlje treba produbiti i ojačati..Bilateralni odnosi između Srbije i Kanade trebaju biti produbljeni, posebno zbog toga što veliki broj državljana Srbije živi u Kanadi, i imajući u vidu...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.