Najviši srpski zvaničnici sa kanadskim ministrom Berdom

Izvor: Blic, 01.Sep.2014, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najviši srpski zvaničnici sa kanadskim ministrom Berdom

Najviši srpski zvaničnici razgovaraće sutra sa šefom kanadske diplomatije Džonom Berdom koji boravi u višednevnoj poseti Srbiji, prvoj od 2001. godine.

Kako je najavila Pres služba predsednika Srbije, predsednik Tomislav Nikolić sastaće se sa Berdom u 10.30. u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće sa ministrom spoljnih poslova Kanade u 11.30 časova u zgradi Vlade Srbije, najavila je vladina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kancelarija za saradnju sa medijima.

Ministarstvo spoljnih poslova najavilo je ranije da će se Dačić i Berd sastati u 9.00 sati u Palati Srbije, posle čega su predviđene izjave za medije.

Berd, koji u Beogradu boravi od 29. avgusta, došao je na poziv ministra Dačića.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali ugostio je večeras Berda u obnovljenom zdanju i predstavio mu najznačajniji projekat ''Beograd na vodi''. Događaju je prisustvovao i kanadski ambasador u Beogradu Roman Vaščuk.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.