Sednica Socijalno-ekonomskog saveta bez predstavnika sindikata

Izvor: Danas, 03.Jul.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica Socijalno-ekonomskog saveta bez predstavnika sindikata

Sednica Socijalno-ekonomnskog saveta danas je održana bez predstavnika dva reprezentativna sindikata - Saveza samostalnih sindikata Srbije i Ujedinjenih granskih sindikata "Nezavisnost", tako da nije bilo kvoruma za donošenje odluka, rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević. Članak Sednica Socijalno-ekonomskog saveta bez predstavnika sindikata se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vukosavljević na lokalitetu Dvorine kod Aranđelovca najavio nova arheološka istraživanja

Izvor: Danas, 03.Jul.2019

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević posetio je danas lokalitet Dvorine, u opštini Aranđelovac, gde se nalazila kapitalna crkva, a gde će, kako je rekao, istraživanja pokazati da li je istinito predanje da se na tom mestu nalazio dvor Pavla Bakića, poslednjeg srpskog despota. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.