Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost u 18.00, Vučić se obraća po završetku

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Nov.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost u 18.00, Vučić se obraća po završetku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavaće sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost danas u zgradi Predsedništva.

Kako je saopšteno, početak sednice zakazan je za 18 časova a obraćanje predsednika očekuje se nakon sednice, između 19 i 21 čas, u zavisnosti od trajanja sednice.

Snimanje početka sednice Saveta biće otvoreno samo za zvaničnog snimatelja i fotoreportera.

Ranije je bilo najavljeno da će sednica Saveta biti održana zbog emitovanja snimka o navodnoj primopredaji novca između ruskog obaveštajca i neimenovanog visokopozicioniranog zvaničnika Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vučić se obraća javnosti između 19 i 20 časova

Izvor: B92, 21.Nov.2019

Beograd -- Predsednik Srbije predsedavaće sednici Saveta za nacionalnu bezbednost koja će početi u 18 sati, a nakon toga, između 19 i 21 sat, očekuje se njegovo obraćanje...To je saopštila Služba za saradnju s medijima predsednika Republike...Sednica je zakazana povodom moguće špijunske afere,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.