Sednica Predsedništva DS

Izvor: Kurir, 30.Apr.2013, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica Predsedništva DS

Vrh DS razmatra stav u vezi sa mogućim referendumom o briselskom sporazumu

BEOGRAD - U sedištu Demokratske stranke u Krunskoj ulici u Beogradu nešto posle 12 sati počela je sednica Predsedništva stranke.

Predsednik stranke Dragan Đilas juče je najavio da će vrh DS danas razmatrati svoj stav u vezi sa mogućim referendumom o briselskom sporazumu kao i da on smatra da taj referendum nije potreban.

U Krunsku je prvi stigao lider demokrata >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dragan Đilas, a zatim i funkcioneri stranke Dragoljub Mićunović, Oliver Dulić, Milica Delević, Borislav Stefanović, Aleksandar Ssapić, Aleksandra Jerkov...

Đilas je juče izjavio da će na sednici Predsedništva zatražiti od članova da stranka u naredna dva meseca, do odluke o dodeljivanju datuma Srbiji za početak pregovora sa EU, ne kritikuje vladajuću koaliciju, jer smatra da su Srbiji neophodni mir i stabilnost kako bi se implementirao sporazum Beograda i Prištine.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.