Sedmoro ranjenih u pucnjavi kraj jevrejskog naselja

Izvor: B92, 10.Dec.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmoro ranjenih u pucnjavi kraj jevrejskog naselja

Jerusalim -- Izraelski zvaničnici saopštili da je sedmoro ljudi ranjeno, uključujući jednu osobu koja je zadobila povrede opasne po život, u oružanom napadu Palestinca.

Incident se dogodio kraj jevrejskog naselja na Zapadnoj obali.

Izraelska hitna pomoć Crveni Davidov štit saopštila je da su Izraelci stajali na autobuskoj stanici na ulazu u naselje Ofra na severu Zapadne obale, kada su napadnuti, preneo je Asošiejted pres.

Kako se navodi, jedna 21-godišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žena pogođena je u gornji deo tela i u kritičnom je stanju, a među ranjenima su dve devojke i dva 16-godišnja mladića. Izraelski mediji navode da je žena, čiji je život u opasnosti, trudna.

Izraelska vojska je rekla da su meci ispaljeni iz palestinskog vozila. Vojnici koji su bili u blizini otvorili su vatru i organizovali poteru za napadačem. Na video snimku sa poprišta napada vidi se kako je belo vozilo usporilo kraj mesta za stopiranje i nakratko stalo.

Nakon što su meci ispaljeni vojnici su otvorili vatru. Vojska je saopštila da traži napadača u obližnjem selu Silvad i da je postavila kontrolne punktove. Palestinski očevici su rekli da je puno vojnika ušlo u to selo istočno od Ramale i da pretražuju jednu kuću.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.