Sedmi protest u Užicu 8. marta

Izvor: Danas, 06.Mar.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmi protest u Užicu 8. marta

Sedmi protest „Jedan od pet miliona“ održaće se u Užicu u petak, 8. marta sa početkom u 19 časova, ispred Skupštine grada. Članak Sedmi protest u Užicu 8. marta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šesti protest u Zrenjaninu 7. marta

Izvor: Danas, 06.Mar.2019

Šesti protest "1 od 5 miliona" održaće se u četvrtak, 7. marta u Zrenjaninu. Članak Šesti protest u Zrenjaninu 7. marta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Na protestu u Ivanjici potpisavanje Sporazuma sa narodom

Izvor: Danas, 06.Mar.2019

Protest "Jedan od pet miliona" u Ivanjici biće održan u petak, 8. mart, a okupljenima će se obratiti republička poslanica Ana Stevanović. Članak Na protestu u Ivanjici potpisavanje Sporazuma sa narodom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Sedmi protest u Vranju 8. marta, govori Boško Obradović

Izvor: Danas, 06.Mar.2019

U petak 8.marta u Vranju biće održan sedmi po redu skup #1od5miliona - govoriće narodni poslanik Boško Obradović i istoričar Vladimir Dobrosavljević. Članak Sedmi protest u Vranju 8. marta, govori Boško Obradović se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.