Sedam miliona Sandri iz Kikinde

Izvor: Blic, 23.Apr.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam miliona Sandri iz Kikinde

KIKINDA - Još uvek ne verujem da sam dobila toliki novac jer sam uvek govorila da pare na pare idu, a ne na one koji ih nemaju. Nikada nisam verovala da baš ja mogu dobiti neku premiju. U svemu se bolje snalazi moj dečko Dejan. Pre neki dan mu pomenem platu, a on mi kaže kad ću se navići da sam dobila mnogo više od plate - kaže Kikinđanka Sanja Repac (22), koja je u subotu na bingu dobila sedam miliona dinara.

Sanja je u subotu po podne bingo listić, kojim je prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nedelje njen dečko Dejan Krnetić osvojio zamenu, na kiosku kod „Vojvođanske banke" zamenila za novi. Na istom kiosku jednom je zaboravila novčanik u kojem je bila njena plata, ali ga je prodavačica sačuvala i vratila. Uveče nije gledala „TV bingo". Krenula je na spavanje jer je posle ponoći morala da ide na rad u pekaru. Nije stigla do spavaće sobe kada je čula da njen Dejan glasno priča sa roditeljima.

- Dejan je počeo da viče da smo dobili bingo, a ja mislim da se zeza. Tek kad sam na ekranu videla da piše Kikinda i serijski broj listića, vidim da je to moguće. Ali, ipak, ne verujem, ne verujem ni dan-danas - kaže Sanja.

Sanja i Dejan već znaju kako će potrošiti novac. Umesto da nastave gradnju stana u potkrovlju kuće Dejanovih roditelja, za šta su već nabavili deo materijala, kupiće montažnu kuću koja će biti njihov budući dom. Deo novca uložiće u Dejanov servis, a ostatak će Sanja trošiti na uređenje kuće.

- O novom automobilu ne razmišljamo, ali ćemo sigurno otići na more - kaže Sanja i dodaje da još niko nije tražio pare na zajam.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.