Sedam i po decenija neuspeha MMF-a

Izvor: Danas, 17.Jul.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam i po decenija neuspeha MMF-a

U julu ove godine navršava se 75 godina od osnivanja MMF, najvažnije svetske finansijske institucije, kao i Svetske banke. Osnovani su na svetskoj konferenciji o monetarnim i finansijskim problemima u Breton Vudsu (SAD), od 1. do 22. jula 1944. Članak Sedam i po decenija neuspeha MMF-a se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako su Sovjeti tri puta stigli na Mesec pre Amerikanaca

Izvor: Danas, 17.Jul.2019

Getty ImagesPoklon ili provokacija: Nikita Hruščov (desno) i Ričard Nikson (levo) gledaju u Dvajta Ajzenhauera sa kopijom sfere koju su Sovjeti poslali na Mesec 1959. godine Petnaestog septembra 1959. godine, premijer Sovjetskog Saveza Nikita Hruščov stigao je u Vašington u istorijsku posetu Americi....

Nastavak na Danas...

Ključni predmeti na čekanju

Izvor: Danas, 18.Jul.2019, 15:12

Novi Zakon o zaštiti konkurencije neće doneti nikakvu suštinsku novinu, osim produženja mandata predsednika Komisije za zaštitu konkurencije Miloja Obradovića sa pet na sedam godina, navodi se u novom Nacrtu. Članak Ključni predmeti na čekanju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.