Sećate se žene koja je u tangama ušla u prodavnicu na Jadranu? Na Instagramu je STALNO GOLA (FOTO 18+)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se žene koja je u tangama ušla u prodavnicu na Jadranu? Na Instagramu je STALNO GOLA (FOTO 18+)

Iako onima koji često idu na žurke prizori devojaka u tanga gaćama nisu strani, ipak, ljudima na Jadranu, "u oči je upala", da tako kažemo, "neobična" razgolićena devojka sa ružičastom kosom.

Svi su se pitali ko je ona?

Verujemo da je najviše pažnje privukla zbog svog bizarnog izgleda.

Radi se o Džes Brenan čiji je Instagram prepljavljen fotografijama na kojima je razgolićena. Kao da ste ušli na neku promo bizar porno stranicu.

Ko voli, nek >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izvoli i uživa u priloženim fotografijama. Što se kaže - o ukusima ne treba raspravljati.

A post shared by Jess Brennan (@jess_brennan_x) on Jun 28, 2017 at 8:37am PDT

 

Sure what else would ya be wearing to your mates 30th?!? Who the fuck is outttttt Hhhyyeoowwww A post shared by Jess Brennan (@jess_brennan_x) on Jun 10, 2017 at 9:38am PDT

A post shared by Jess Brennan (@jess_brennan_x) on Apr 16, 2017 at 6:19am PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.