Sećate se šta su govorili za Beograd na vodi? Hvala Siniši, najviše je verovao

Izvor: B92, 08.Mar.2022, 23:47

"Sećate se šta su govorili za Beograd na vodi? Hvala Siniši, najviše je verovao"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost na TV B92 i tom prilikom se osvrnuo na projekat "Beograd na vodi".

"Kada smo krenuli u izgradnju Beograda na vodi, podrška je bila 22 odsto, danas je 75. Mi smo verovali u taj projekat i pokazali kako Srbija može da se menja. Za njega su govorili da ne može voda da se ispumpa, da su garaže prepune vode. To su govorili u prethodnoj kampanji, sada su ljudi videli sve", rekao je predsednik.

"Ja uskoro neću biti predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << političke partije, možda predsednik republike, svih njenih građana. Nikada ne smete da obećavate ljudima ono što ne možete da ostvarite", rekao je Vučić.

Dodao je da nije važno šta će oni reći o njemu.

"Za 10 godina ne postoji gadost koju nisu izgovorili. Vaš posao usputni je da trpite uvrede, a suštinski da radite u interesima građana Srbije. Da li znate koliko je tešto da se pripremite za svaki ovaj razgovor? Godine rada su potrebne za svaku novu fabriku".

Istakao je da je Beograd na vodi najbolje održavani deo Beograda.

"Najlepše mesto u Beogradu i fantastično ga održavaju. Ako očekujete da uzvraćam uvredama, ne pada mi napamet. Situacija je toliko ozbiljna u svetu i Evropi, da ne treba da se misli ni o čemu drugom. Nije važno šta će oni reći o meni. Za 10 godina ne postoji gadost koju nisu izgovorili. Vaš posao usputni je da trpite uvrede, a suštinski da radite u interesima građana Srbije".

Vučić je naglasio da je u Beograd na vodi, verovao najviše Siniša Mali.

"Moja ideja je bila pokretačka, a on je bio na svim poslovima i ja sam mu beskrajno zahvalan na tome. Ja sam ponosan na to, na spomenik Stefanu Nemanji, na bulevar Heroja sa Košara. 24. marta ću u Kruševcu otvoriti spomenik đeneralu Veljku Radenoviću. Ima toliko stvari koje čak i ne morate da vidite golim okom, na koje sam beskrajno ponosan", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.