Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se Rusa koji liči na Dikaprija? Evo šta sad radi

33-godišnji Roman Burcev koji neodoljivo podseća na holivudsku zvezdu Leonarda Dikaprija sada je dobio priliku da ostvari sve o čemu je ikada sanjao, pa je tako dobio rijaliti šou u kome uči kako je biti kao Leonardo.

Май хат вилл гоу он #романсдикаприо #ДиКаприо24

A photo posted by Роман Бурцев (@roman_sdicaprio) on Feb 16, 2016 at 6:43am PST

Čak je snimio i scene iz filma "Povratnik" koji je nominovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za ovogodišnjeg Oskara, a prihvatio je izazov pa se i popeo na palubu "Titanika" u jednom tržnom centru kako bi ponovno odigrao slavnu scenu.

Ruski Dikaprio živi život iz snova, pa je sada i sam postao zvezda.

I da, traži devojku pa sve one koje su sanjale o Dikapriju, a nisu mogle da dođe do originala, mogle da se zadovolje i sa ruskom verzijom.

Жду завтра всех (а особенно прекрасных дам) в АФИМОЛЛ СИТИ с 13.00 до 16.00. Будем знакомиться, фотографироваться на корабле "Титаник". Кому одиноко перед Днем всех влюбленных, приходите особенно Там, кстати, правда будет установлен "Титаник". Спою с желающими "Май хат вил гоу он" А пока пою с @m_gladkikh #дикаприо24 #романсдикаприо

A video posted by Роман Бурцев (@roman_sdicaprio) on Feb 12, 2016 at 10:55am PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.