Sećate li se Rose Salvaje? Ovako danas izgleda!

Izvor: Kurir, 14.Okt.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se Rose Salvaje? Ovako danas izgleda!

Sećate li se prve latinoameričke serije koja se kod nas prikazivala? "Rosa Salvaje", a glavnu ulogu tumačila je Veronika Kastro koja danas izgleda ovako

Prva latinoamerička serija koja je emitovana na našim prostorima tokom 1996. i 1997. godine na Trećem kanalu bila je "Divlja ruža".

U središtu ove priče je Rosa Garsija, koja živi s kumom Tomasom koja ju je odmalena odgajala iako su obe siromašne. Rosa je naivna i neuka, kada joj neko smeta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << počne da psuje i udara. Ljudi su joj zbog toga i nadenuli nadimak "divlja".

Jednoga dana, Rosa s prijateljicama iz komšiluka kreće u bogatašku kuću i sreće Dulsinu Linares, ambicioznu ženu kojoj je stalo samo do novca i položaja u društvu, i njenu sluškinju Leopoldinu koje joj zaprete da će je prijaviti policiji.

Tada dolazi Rikardo Linares, Dulsinin brat i pomaže Rosi. Nedugo kasnije, oni se zaljube na sestrino nezadovoljstvo. Rosa Salvaje ili kako se zaista zove glumica, Veronika Kastro sada ima 62 godine, ali moramo priznati da izgleda odlično.

Mogli bismo i da se podsetimo malo uvodne špice čiju muziku smo svi pomalo pevušili...Budi sećanja...http://www.youtube.com/watch?v=yPv3BVurxQM

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.