Sebi potpisala SMRTNU KAZNU: Žena uhapšena na aerodromu jer je unela LEKOVE protiv bolova

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2017, 02:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sebi potpisala SMRTNU KAZNU: Žena uhapšena na aerodromu jer je unela LEKOVE protiv bolova

Ko je mislio da će se ovako završiti

Državljanka Velike Britanije je uhapšena i pritvorena u Egiptu nakon što je unela tablete protiv bolova jer je suprug imao bolove u leđima.

Laura Plamer (33) iz Hula pritvorena je nakon što su u njenom posedu nađeni tramadol i naproksen.

Ona je, navodno, potpisala izjavu na 38 stranica, koja je bila na arapskom, a za koju je mislila da će je osloboditi i da će moći da napusti aerodrom, ali je umesto toga pritvorena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u malu ćeliju zajedno s još 25 žena. Tu se nalazi već mesec dana.

Njen brat Džejms Plamer (31) izjavio je da je porodici rečeno da bi mogla dobiti 25 godina zatvora, a jedan advokat je spomenuo i smrtnu kaznu, javlja britanski Mirror.

Plummer kaže da je njegova sestra uhapšena za nešto što vlasti u Egiptu nazivaju "trgovinu drogom", ali je ona unela samo malu količinu lekova za svog egipatskog supruga koga posećuje dva do četiri puta godišnje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.