Sebastijan Kurc postao otac

Izvor: B92, 27.Nov.2021, 11:32

Sebastijan Kurc postao otac

Beč -- Lider Narodne partije Austrije (OVP) Sebastijan Kurc postao je u subotu otac.

Bivši austrijski kancelar saopštio je, preko društvenih mreža, da se njegova devojka Suzane rano jutros porodila i rodila sina.

"Mi smo presrećni i zahvalni. Suzane i beba su dobro i radujemo se prelepim zajedničkim zadacima i našem prvom Božiću u troje. Zahvaljujemo se medicinskom osoblju u bolnici za srdačnu brigu", napisao je Kurc na svom Fejsbuk profilu.

Kurc >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je trenutno šef poslaničkog kluba OVP u parlamentu, pošto se povukao sa čela vlade nakon što je Tužilaštvo za privredni kriminal i korupciju pokrenulo istragu protiv njega.

Nedavno mu je ukinut poslanički imunitet i istraga je nastavljena, a Kurc se nada da će brzo moći da dokaže da su optužbe lažne i pogrešne.

Prema tvrdnjama medija, on iza kulisa već radi na svom povratku čim bude dokazao nevinost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sebastijan Kurc postao otac - dobio sina

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2021

BEČ - Lider Narodne partije Austrije (OVP) Sebastijan Kurc postao je danas otac.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.