„Schneider Electric“ у згради ИТ пионира! У новим просторијама радиће преко 900 стручњака, отварање у петак

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jun.2023, 11:12

„Schneider Electric“ у згради ИТ пионира! У новим просторијама радиће преко 900 стручњака, отварање у петак

Интернационална компанија Schneider Electric позната је по својој друштвеној одговорности, а захваљујући еколошком пословању и одрживом развоју освојили су низ награда и признања. Фото: Zabriskie studio У марту, градоначелник Новог Сада Милан Ђурић састао се са директором компаније Schneider >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Electric Hub, Драгољубом Дамљановићем, са којим је разговарао о раду те софтверске компаније за инжењеринг у области управљања електроенергетским системима.
Фото: PrtSc На састанку разговарали су о дигитализацији система, али и потреби за инжињерима из области енергетике и рачунарства. Такође, разговарали су о пресељењу компаније у реновирану зграду “Новкабела” где ће радити више од 900 стручњака Schneider Electric-a и развијати неке од најпознатијих софтвера на свету.
Зграда једног од домаћих ИТ пионира, некадашње историјско седиште ИТ индустрије у Новом Саду, добила ново рухо.
Отварање InGrid nove Schneider Electric Hub пословне зграде у Новом Саду, реализоваће се у петак 16. јуна.
Decenija razvoja jednog dela grada – Podbara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Schneider Electric“ у згради ИТ пионира! У новим просторијама радиће преко 900 стручњака, отварање у петак се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.