Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2017, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sberbank a.d. Banjaluka proširila mrežu bankomata

Sberbank a.d. Banjaluka je tokom proteklih godinu dana proširila mrežu bankomata na području grada Banja Luka.

Bankomati su postavljeni na adresama Jovana Dučića 25, Super Konzum, Živojina Mišića 10, MojMarket  i Kralja Petra I Karađorđevića 83, Knjižara Kultura.

Veći broj bankomata Sberbank a.d. Banja Luka širom najvećeg grada u Srpskoj omogućava korisnicima, da uz maksimalnu dostupnost, brzo jednostavno i efikasno dođu do neophodnih novčanih sredstava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
"Bankomati Sberbank a.d. Banja Luka nude brz i lak pristup sredstvima, kojima korisnici raspolažu.Pored toga na njima možete provjeriti stanje računa ,odštampati mini izvod sa 10 posljednjih promjena po računu, dopuniti prepaid račun sebi ili drugoj osobi ili izmjeniti PIN i odabrati kombinaciju brojeva koja korisnicima najviše odgovara“, izjavila je Maja Gostić, rukovodilac filijale Banja Luka.

Ona dalje ističe da je takođe moguće na bankomatima Sberbank a.d. Banja Luka besplatno polagati gotovinu na račun za koji je vezana kartica.

Sberbank a.d. Banja Luka je svojim klijentima olakšala poslovanje i uštedila vrijeme time što je omogućila uplatu gotovine na pojedinim bankomatima. Gotovinu je moguće uplatiti jednostavno i brzo, bez čekanja u redovima i to na bankomatima koji se nalaze u:

Na ovaj način se lako i brzo može izmiriti dug po kreditnoj kartici, napraviti polog pazara, ili jednostavno uplatiti novac na račun vezan za debitnu karticu. Sredstva će biti uplaćena na račun vezan za karticu i biće raspoloživa već u trenutku transakcije. Korištenje ove usluge je besplatno.

Mrežu svih bankomata i poslovnica Sberbank a.d. Banja Luka je moguće pronaći putem internet stranice banke www.sberbankbl.ba ili putem mobilne aplikacije mSberbankbl.

Više informacije o proizvodima i uslugama moguće je dobiti na besplatan broj kontakt centra 0800 59 999 ili lično u poslovnicama Sberbank a.d. Banja Luka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.