Savršena pljačka? Naoružani do zuba opljačkali rudnik, avionom nestali u planinama

Izvor: B92, 09.Apr.2020, 18:02

Savršena pljačka? Naoružani do zuba opljačkali rudnik, avionom nestali u planinama

Mala grupa do zuba naoružanih razbojnika ukrala je zasad nepoznat broj poluga od legure zlata i srebra iz jednog rudnika u pustinji na severu Meksika.

Zatim su malim avionom pobegla u udaljene planine.

Pljačka rudnika “Mulatos” u Sauaripi se dogodila u sredu u jutarnjim satima, u trenucima kada su radnici kompanije “Minas de oro nacional” - meksičkog ogranka kanadske firme “Alamos gold” - na avionskoj pisti u okviru rudnika pripremali poluge za transport.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Iznenada, pojavila se grupa od petorice naoružanih ljudi i zadržala pripadnike obezbeđenja, a ubrzo je na pistu sleteo mali avion, prenosi Asošiejted pres.

Za ne više od deset minuta, avion, u kojem su se nalazili pljačkaši i dragoceni tovar, poleteo je ka planinama, a nadležni sada pretražuju tajne aerodrome u tom području kako bi pronašli letelicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FILMSKA PLJAČKA U MEKSIČKOM RUDNIKU: Banda ukrala zlatne poluge i pobegla malim avionom u planine, radnici ostali u čudu

Izvor: Kurir, 09.Apr.2020

Mala grupa do zuba naoružanih razbojnika ukrala je zasad nepoznat broj poluga od legure zlata i srebra iz jednog rudnika u pustinji na severu Meksika, a zatim malim avionom pobegla u udaljene planine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.