Savremeni aparati za šabačku bolnicu

Izvor: RTS, 12.Apr.2017, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savremeni aparati za šabačku bolnicu

Vlada Japana, donirala je Opštoj bolnici u Šapcu savremeni endoskopski aparat. Nova oprema olakšaće rad prilikom postavljanja dijagnoze pacijentima kojima je ova procedura neophodna.
Direktorka Opšte bolnice u Šapcu, dr Zora Nikolić, na konferenciji za novinare, rekla je da će novi instrumenti i u Službi ortopedije, podići kvalitet rada i operacija.

"Ministarstvo zdravlja je obezbedilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sredstva za nabavku najsavremenije opreme za operacije u domenu ortopedije i traumatologije, to je takozvani baterijski sistem, koji će unaprediti kvalitet najkompleksnijih operacija", kaže dr Slobodan Popović, hirurg i pomoćnik direktora za hirurški sektor.
Vrednost baterijskog sistema poslednje generacije je milion i šesto hiljada dinara.
Koordinator i stručni saradnik Opšte bolnice u Šapcu, dr Goran Kaljević kaže da je poslednjih godinu dana pokrenuto mnogo projekata koje su od izuzetnog značaja za tu ustanovu i adekvatno  lečenje pacijenata.
Crkvena opština iz Linca obezbedila je 38 natkasni čija je vrednost oko pola miliona dinara. Godinama Opštoj bolnici u Šapcu pomaže i Eliksir grupa.
rts.sabac@rts.rs
+381 15 353 269
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.