Savković: Vladin službenik Đura Mornar kupio firmu koja je dobila novac Ministarstva

Izvor: Danas, 11.Okt.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savković: Vladin službenik Đura Mornar kupio firmu koja je dobila novac Ministarstva

Firma "Essentis", koja je dobila najviše državnog novca, odnosno 4,9 miliona dinara na ovogodišnjem spornom konkursu Ministarstva kulture i informisanja, nedavno je dobila novog vlasnika, Vladimira Đurića, za koga medijska udruženja ukazuju da je bio član jedne od komisija koja je odlučivala o dodeli sredstava medijima. Članak Savković: Vladin službenik Đura Mornar kupio firmu koja je dobila novac Ministarstva se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nove činjenice medijskih udruženja o dodeli para na konkursu

Izvor: N1 televizija, 11.Okt.2018

Medijska udruženja iznose nove sporne činjenice u vezi sa dodelom sredstava za sufinansiranje medijskih sadržaja, na konkursu koji je sprovelo Ministarstvo kulture i informisanja. Međutim, svi koji su dobili novac negiraju da su bilo kakve propuste napravili, a nadležni ne reaguju...Firma "Essentis",...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.