Savez ekonomista Srbije donirao programe UNICEF-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2018, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savez ekonomista Srbije donirao programe UNICEF-a

"Želimo da promovišemo teme koje su važne za celokupni društveni razvoj, ne samo za ekonomski progres. Stvaranje dobrih ekonomskih uslova i stvaranje boljeg sveta za decu su osnovna za dugoročni uspeh i održivi razvoj", rekao je predsednik Saveza ekonomista, Aleksandar Vlahović, i pozvao "sve pojedince i naše uspešne kompanije da se svi zajedno priključimo Klubu prijatelja UNICEF-a i na taj način donacijama pomognemo decu u Srbiji."

Saradnja Saveza ekonomista Srbije i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << UNICEF-a započela je na ovogodišnjem 25. Kopaonik biznis forumu koji je okupio više od 1200 učesnika. Tom prilikom je veliki broj preduzetnika i kompanija podržao UNICEF kroz Klub prijatelja UNICEF-a i redovne mesečne donacije.

Michael Saint-Lot, direktor UNICEF-a u Srbiji, zahvalio je Savezu ekonomista Srbije za donaciju koja će biti usmerena na sprovođenje programa UNICEF-a u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Savez ekonomista Srbije dao UNICEF-u 230.000 dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Mar.2018

Savez ekonomista Srbije dao je danas 230.000 dinara za programe UNICEF-a u Srbiji, i apelovao na pojedince i uspešne kompanije da se donacijama priključe Klubu prijateljstva te organizacije..."Želimo da promovišemo teme koje su važne za celokupni društveni razvoj, ne samo za ekonomski progres....

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.