Savet RRA ukinuo Etički komitet sa stalnim sastavom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savet RRA ukinuo Etički komitet sa stalnim sastavom

BEOGRAD - Savet Republičeke radiodifuzne agencije ukinuo je dosadašnji Etički komitet RRA, koji će ubuduće biti sazivan po potrebi - ad hoc u promenjivom sastavu, izjavio je danas zamenik predsednika RRA Goran Karadžić.

On je kazao Tanjugu da je Savet RRA na sednici koja je održana 29. decembra prošle godine, razrešio dužnosti članove Etičkog komiteta i njegovog predsednika Jovana Babića.

Karadžić je istakao da Etički komitet neće imati stalni sastav, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao što je to do sada bio slučaj, već da će članovi biti birani u zavisnosti od pitanja zbog kojih budu sazivani.

On je dodao da je takva odluka Saveta RRA u skladu sa njenim statutom i da bivši članovi nisu smenjeni zbog novih personalnih rešenja.

Pored toga, savet RRA je oduzeo frekvenciju Televiziji "Plus" iz Beograda 23. januara 2009. godine, a pre više od mesec dana i Televiziji "M" iz Sremske Mitrovice, rekao je Karadžić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.