Savet REM-a prijavio Mentalno razgibavanje luksemburškom nezavisnom audiovizuelnom telu

Izvor: Beta, 24.Feb.2021, 12:57

Savet REM-a prijavio Mentalno razgibavanje luksemburškom nezavisnom audiovizuelnom telu

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) obavestio je luksemburško nezavisno audiovizuelno telo (ALIA) o tome da je u emisiji televizije Nova S pod nazivom "Mentalno ragibavanje" iz novembra prošle godine došlo do kršenja odredi Zakona o elektronskim medijima."Ovakva odluka je doneta jer je dozvola za pružanje medijske usluge TV Nova S izdata od strane luksemburškog nezavisnog audiovizuelnog tela (ALIA)", navodi se u saopštenju.Savet REM je to uradio nakon što je razmatrao prijavu Službe za nadzor i analizu programa u vezi sa emisijom "Mentalno razgibanje" od 2. novembra, koja je uočila "veliki broj nepravilnosti"."Istovremeno je doneta i odluka da se u redovan nadzor stave televizije N1, Nova S i Al Džazira kao televizije koje imaju značajnu gledanost", dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REM: N1, Nova S i Al Jazeera idu pod nadzor

Izvor: Luftika.rs, 24.Feb.2021

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) saopštilo je da je na jučerašnjoj sednici donelo odluku da se u redovan nadzor stave televizije N1, Nova S i Al Jazeera kao televizije koje imaju značajnu gledanost.. Kako je saopšteno, na ovoj sednici razmatran je izveštaj Službe za nadzor i analizu...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.