Savamala među 12 najboljih kvartova u Evropi

Izvor: Prva.rs, 18.Jun.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savamala među 12 najboljih kvartova u Evropi

Kako se navodi, kao "kuću" Savamale magazin je istakao Mikser House, a kao glavnog "krivca" za urbanu i kulturnu transformaciju beogradskog kvarta Mikser Festival, kao najveći regionalni festival kreativnosti i inovativnosti, koji već četiri godine jednom godišnje u Savamalu dovodi više od 1.000 stvaralaca iz različitih krajeva Evrope.
U saopštenju se navodi da nakon priloga o Mikser Festivalu 2012. na CNN-u, a potom i 2014. godine, i krajnje pozitivne reportaže o Savamali u britanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << listu "Gardijan", kreativna energija Savamale i Miksera još jednom pronalaze put do svetski značajnih medija. 
Dodaje se da se time i Beograd stavlja rame uz rame sa Amsterdamom, Berlinom, Londonom, Madridom, Parizom, Rimom i ostalim gradovima na listi "Bussines Insider-a". 
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.