Sava (34) silovao sina Marka (5), pa ubio njega i ženu: Posle zločina, njihovom krvlju ispisao ove jezive poruke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sava (34) silovao sina Marka (5), pa ubio njega i ženu: Posle zločina, njihovom krvlju ispisao ove jezive poruke (VIDEO)

Pedofil iz Rusije izbo je sina Marka (5) na smrt, a onda je njegovom krvlju ispisao jezivu poruku na podu: "ja sam ti dao život, ja ću ti ga i uzeti".

Sava Nikitin (34) ubio je i suprugu Mariju, koja je saznala da je silovao njihovog petogodišnjeg sina. On je nju brutalno likvidirao kad je zapretila da će sve reći policiji.

Nesrećna Marija (29) pokušala je na sve načine da se odbrani od manijaka, grebala ga je i čupala, ali je on na kraju zadavio. Na njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telu pronađeni su tragovi borbe.

Nakon što je ubio suprugu, njenom krvlju je napisao "Maša (Marija) je Juda" na prozoru u porodičnom stanu u Moskvi.

Nikitin je izbo svog sina Marka najmanje 62 puta nožem i odvijačem, kažu izvori iz policije u Moskvi. Kasnije je policiji priznao da je seksualno zlostavljao sina, prenosi Dejli mejl.

Nakon toga je pokušao da izvrši samoubistvo nožem, ali u tome nije uspeo.

Tokom ispitivanja priznao je da je ubio sina i suprugu, koja je saznala da je zlostavljao mališana.

Nikitin se trenutno nalazi u bolnici u Moskvi, a stražu 24 sata čuva policija.

Jeziva poruka koju je ispisao krvlju sina na podu stana "ja sam ti dao život, ja ću ti ga i uzeti" zapravo je citat iz romana "Taras Buljba" Nikolaja Gogolja iz 19. veka.

Bračni par se 2014. godine sa Krima preselio u Moskvu, nakon ruske aneksije.

Prema rečima svedoka, porodica je izgledala "srećno i druželjubivo", pa nikada nisu posumnjali da se iza porodičnih vrata odvija pravi horor.

Savi Nikitin preti do 20 godina robije zbog dvostrukog ubistva.

BORBA ZA ŽIVOT: Primetila je da nešto nije u redu sa njenom bebom, a onda se dogodila NOĆNA MORA SVIH RODITELJA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.