Saučešće ministra porodici nastadalog studenta

Izvor: Blic, 10.Okt.2013, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saučešće ministra porodici nastadalog studenta

Ministar prosvete Tomislav Jovanović uputio je telegram saučešća porodici studenta Vladana Jovanovića iz Crvenke, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u SAD.

U saopštenju na sajtu Ministarstva prosvete navodi se da su u nesreći na području SAD povređeni Dušan Travica (24) i Goran Šišarica (25) iz Kule. Povređenim studentima ministar Jovanović poželeo je brz oporavak i povratak u zemlju, a u saopštenju se navodi da će Ministarstvo prosvete fakultetima koje pohađaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povređeni studenti pružiti podršku i pomoć.

Studenti su boravili u SAD u okviru programa "Radi i putuj". Novosadski Radio 021 javio je pre dva dana da je pokojni Jovanović bio student Fakulteta za uslužni biznis, Travica je na master studijama na FTN-u, dok je Šišarica student PMF-a u Novom Sadu.

Do udesa je došlo kada je Travica, vozeći "ševrolet", sleteo s puta u blizini grada Majnot u Severnoj Dakoti, automobil se prevrnuo i završio u jarku, rekao je za Radio 021 Drago Božić, koji se nalazi u SAD na privremenom radu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.