Izvor: RTS, 06.Jul.2021, 16:32

Saučešće Selakovića Lavrovu povodom pada aviona

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković uputio je šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu saučešće povodom pada aviona iznad Kamčatke.
Nikola Selaković je šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, povodom pada aviona iznad Kamčatke, napisao da Srbija u ovom tužnom momentu deli tugu i bol sa bratskim ruskim narodom.
"Sa dubokom žalošću smo primili vest o padu aviona Antonov An-26 na dalekom istoku Rusije. U ime Ministarstva spoljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poslova Srbije i u svoje ime, upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća. Molim Vas da prenesete izraze najiskrenijeg saosećanja porodicama koje su u ovoj nesreći izgubile svoje bližnje", naveo je Selaković.
Ruski avion An-26 koji je leteo između Petropavlovska Kamčatskog i Palane nestao je jutros sa radara prilikom pripreme za sletanje u Palani, a u letelici je bilo 28 osoba. Spasioci su pronašli delove aviona, a prema prvim podacima, nema preživelih.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.