Sastanak ministra Vučevića sa ministrom Karanom u Banjaluci i ministrom Mitrovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 13:05

Sastanak ministra Vučevića sa ministrom Karanom u Banjaluci i ministrom Mitrovićem

Novi sastanak ministra odbrane Miloša Vučevića tokom dvodnevne posete Republici Srpskoj.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas u Banjaluci sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Sinišom Karanom. Sastanku je prisustvovao načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.

Tokom sastanka, razgovarano je o saradnji u oblasti odbrane i unutrašnjih poslova i konstatovano je da se saradnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspešno odvija u zajedničkom interesu.

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic)

Takođe, deo sastanka bio je posvećen i saradnji u oblasti obrazovanja, s obzirom na to da se na osnovu ugovora o školovanju zaključenog sa MUP Republike Srpske, na Univerzitetu odbrane u Beogradu školuju i kadeti Policijske akademije Republike Srpske.

Na današnjem sastanku, ministri Vučević i Karan razgovarali su i o aktuelnoj političkoj i bezbednosnoj situaciji u regionu i u svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.