Sastanak ŽPM i delegacije Albanije za rodnu ravnopravnost

Izvor: Beta Video, 17.Okt.2016, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak ŽPM i delegacije Albanije za rodnu ravnopravnost

BEOGRAD - Predstavnice Ženske parlamentarne mreže (ŽPM) razgovarale su danas u Beogradu sa delegacijom Albanije za rodnu ravnopravnost o položaju žena i tome kako ga unaprediti. Na skupu, održanom u Skupštini Srbije, razmenjena su iskustva u borbi za takozvana ``ženska prava``, odnosno u osnaživanju žena u lokalnim sredinama. (polkrivalice) Čomić :Važno je da razgovaramo, da osnažujemo jedni druge BEOGRAD - Koordinatorka Demokratske stranke u ŽPM Gordana Čomić kazala je da je veoma važno da žene razgovaraju kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čomić: Uz pomoć zakona postepeno smanjiti predrasude

Izvor: Beta Video, 17.Okt.2016

BEOGRAD - Koordinatorka Demokratske stranke u ŽPM Gordana Čomić kazala da predrasude ne mogu preko noći da se izbrišu, ali se mogu postepeno smanjivati uz pomoć zakona. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.