Sastanak Brnabićeve i Kontea

Izvor: RTS, 19.Dec.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Brnabićeve i Kontea

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se sa premijerom Italije Đuzepeom Konteom na marginama Samita Centralno-evropske inicijative u Rimu.
Brnabićeva i Konte, čiji je sastanak trajao duže nego što je bilo predviđeno, razgovarali su o odnosima Srbije i Italije, jačanju ekonomske i političke saradnje, kao i evropskim integracijama Srbije i zajedničkom rešavanju izazova sa kojima se Evropa suočava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Konte je boravio u martu ove godine u Srbiji, što je bila njegova prva poseta zvaničnom Beogradu, gde je razgovarao sa državnim vrhom.
U Rimu se održava Samit Centralno-evropske inicijative

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sastanak Brnabićeve sa Konteom i Varheljijem

Izvor: RTS, 19.Dec.2019

Predsednica Vlade Ana Brnabić na marginama Samita Centralno-evropske inicijative u Rimu razgovarala je na odvojenim sastancima sa premijerom Italije Đuzepeom Konteom i novim evropskim komesarom za proširenje EU Oliverom Varheljijem. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.