Saslušanje žandarma u četvrtak

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Feb.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušanje žandarma u četvrtak

Zbog napada na Andreja Vučića, brata premijera Srbije, i Predraga Malog, brata gradonačelnika Beograda, kao i dvojicu 'Kobri' tokom Parade ponosa, u Višem tužilaštvu u Beogradu u četvrtak će biti saslušana četvorica pripadnika niškog odreda Žandarmerije.

Kako saznaju Novosti, Boban L., Dragan S., Zlatko G. i Dalibor Đ. terete se za krivično delo ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti.

Policija je podnela krivične prijave protiv četvorice žandarma >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zbog "brutalnog prebijanja Vučića i Malog i dvojice članova obezbeđenja, 28. septembra prošle godine".

Osumnjičeni žandarmi su ranije na saslušanju u policiji izjavili da su samo izvršavali zadatke. Naime, oni su tada rekli da su naređenja da upotrebe silu prema svima dobili od nadležnih.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.