Izvor: Blic, 12.Sep.2023, 17:35

SASLUŠANO ŠEST UHAPŠENIH PORESKIH INSPEKTORA Osumnjičeni da su oštetili budžet za 124 miliona dinara izneli svoju odbranu

Pred Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu saslušano je šestoro zaposlenih u Poreskoj upravi, koji se sumnjiče za izvršenje više krivičnih dela Zloupotreba službenog položaja, kojima je državni budžet oštećen za oko 124,1 milion dinara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRZA AKCIJA POLICIJE - SEDMI PORESKI INSPEKTOR UHAPŠEN NA GRANICI: Otkriven čim je kročio na tlo Srbije, vratio se sa odmora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2023

Protiv obe grupe pokrenute su istrage pred Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da su počinili krivična dela poreske prevare u vezi sa porezom na dodatu vrednost i pranje novca...Poreski inspektor sa Voždovca, za kojim je policija tragala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ODREĐEN PRITVOR PORESKIM INSPEKTORIMA Zloupotrebama ojadili budžet za 124 miliona dinara!

Izvor: Blic, 13.Sep.2023, 09:12

Na predlog Višeg javnog tužilaštva sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana za šest poreskih inspektora, zbog opasnosti da bi mogli da ponove krivično delo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.