Saslušani osumnjičeni za ubistvo u Mladenovcu: Žrtvu tukli flašom, pesnicama i nogama

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 17:24

Saslušani osumnjičeni za ubistvo u Mladenovcu: Žrtvu tukli flašom, pesnicama i nogama

Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, izuzev Miloša J. koji je izneo odbranu

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas si saslušana šestorica osumnjičenih da su 28. agvusta u lokalu u Mladenovcu pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju nakon verbalne rasprave oko muzike lišili života Dušana Antonojevića.

.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da svim osumnjičenima odredi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti, a Bojanu P. i zbog opasnosti od bekstva. Osumnjičenima Marku P, Bojanu P, Milošu J, Danijelu S, Marku S. i Saši S, naredbom o sprovodjenju istrage se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Sumnja se da su oni 28. avgusta ove godine oko 23:30 časova u jednom ugostitelјskom objektu u Mladenovcu, ušlu u verbalnu raspravu sa D.A. jer mu u više navrata nisu dozvolili da naruči pesmu od muzičara, dok je on sedeo u društvu sina i bratanca.

Ubrzo je došlo do fizičkog napada osumnjičenih na Dušana Antonijevića kojeg su tukli pesnicama i nogama, kao i pivskom flašom, usled čega je on pao na pod.

Kada je sin prišao da mu pomogne osumnjičeni su i njemu zadali više udaraca. D.A. je preminuo na licu mesta, a osimnjičeni su napustili lokal, ali su ubrzo uhapšeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.