Saslušani osumnjičeni za paljenje zgrade Predsedništva BiH

Izvor: Blic, 28.Feb.2014, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušani osumnjičeni za paljenje zgrade Predsedništva BiH

Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) priveli su danas u Sarajevu više osoba koje se sumnjiče da su 7. februara zapalile zgradu Predsedništva BiH, objavio je portal nedeljnika Slobodna Bosna.

Među privedenima je, kako se navodi, i mladić kojeg su nadzorne kamere u Predsedništvu BiH snimile u trenutku paljevine, i nekolicina njegovih saučesnika.

Pozivajući se na nezvanične izvore, ovaj sarajevski nedeljnik navodi da su federalni policajci saslušali i vlasnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << automobila "mercedes ML", koji je u vreme protesta dovezao terenac ispred svečanog ulaza u Predsedništvo BiH, otvorio gepek i huliganima podelio boce sa benzinom.

Vozač se, međutim, na policijskom saslušanju branio da je u gepeku imao spremljene kanistere sa rakijom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.