Saslušan kum ubijenog karatiste: U tužilaštvu je iskoristio jedno svoje pravo

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušan kum ubijenog karatiste: U tužilaštvu je iskoristio jedno svoje pravo

Na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu Marko Miljković (36) branio se ćutanjem povodom sumnji da je kao saizvršilac učestvovao u ubistvu Vlastimira Miloševića 30. januara ove godine, u Ulici kraljice Marije u Beogradu.

- Osumnjičeni je iskoristio svoje pravo da ne iznosi odbranu na saslušanju, a tužilaštvo je predložilo sudu da mu se odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne ponovi delo i zbog uznemirenja javnosti, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Sekulić.

Početkom februara pod sumnjom da je ubio Miloševića uhapšen je Veljko Belivuk (32) zvani Velja Nevolja, koji se od tada nalazi u pritvoru.

Foto: Privatna arhiva

Miljković se sumnjiči da je kupio automobil koji je korišćen za izvršenje ovog krivičnog dela. Njemu se na teret stavlja teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Belivuk, zvani Velja nevolja, sumnjiči se da je ubio Miloševića 30. januara u ranim jutarnjim časovima i potom pobegao autom sa lica mesta, a uhapšen je nedelju dana kasnije. Miloševićevo beživotno telo pronađeno je na tramvajskim šinama u Ulici kraljice Marije u Beogradu, kod broja 7.

Printskrin: Tanjug

Mediji pišu da je Milošević bio poznat je po nasilničkom ponašanju i da se bavio borilačkom veštinom kjokušin karate.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Osumnjičeni za ubistvo kuma brani se ćutanjem

Izvor: Večernje novosti, 06.Maj.2017

Na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu Marko Miljković (26) branio se ćutanjem povodom sumnji da je kao saizvršilac učestvovao u ubistvu Vlastimira Miloševića 30. januara ove godine, u Ulici kraljice Marije u Beogradu Na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.